Млад мъж, страдащ от шизофрения, е пребил до смърт майка си

...
Млад мъж, страдащ от шизофрения, е пребил до смърт майка си
Коментари Харесай

Няма такъв кошмар: Душевноболен млад пловдивчанин преби майка си до смърт, живя с трупа ѝ 3 дни


Млад мъж, измъчен от шизофрения, е пребил до гибел майка си в жилището им в Пловдив, ситуиран директно до Младежкия рид, научи  TrafficNews.bg

Съседи на фамилията настояват, че постоянно са дочували гръмки кавги и грохот да дохвърчат от вкъщи на майката и сина, като и двамата жители на жилището са освидетелствани с психическо разстройство. Досега словесните свади оставали заключени сред стените на жилището, само че този път прераснали в акт на физическо принуждение с съдбовен край.  

Трагедията се е разиграла при започване на седмицата, когато след ескалирал скандал 24-годишният мъж нанесъл побой на майка си. Вследствие на ударите дамата е починала, а момчето се обадило на родственик, с цел да изиска пари за заравяне. 

Неговият роднина обаче се обадил на дядо му, който се усъмнил, че има проблем и отишъл на адреса. След като никой не му дал отговор, той извикал полиция. По това време душевноболният мъж е бил в дома си. Униформени открили, че той е прекарал над 3 дни с безжизненото тяло на майка си. 

Синът е направил цялостни признания. Разследването по случая продължава, материалите са докладвани на прокуратурата. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР